Menü

 

Magyarország

Parkolás

2015. december közepétől a Városközpont parkolókban megszűnt az első óra ingyenesség, ugyanakkor a vevőforgalom növelése céljából a belvárosi üzletek ingyenes parkolásra jogosító parkoló-kedvezménykártyát adhatnak vevőiknek.

1 db kedvezménykártyával félórás parkolási díj egyenlíthető ki. Naponta 1 alkalommal maximum 2 db kártya érvényesíthető, azaz naponta, parkolónként összesen 1 óra időtartamot lehet ingyen parkolni. A kártyát mindhárom Városközpont parkolóban fel lehet használni, annak érvényessége a kártyán található.

A parkoló-kedvezménykártya használatáról a parkolókban elhelyezett fizetőautomatáknál tájékozódhat.
HOGYAN LEHET PARKOLÓ-KEDVEZMÉNYKÁRTYÁHOZ JUTNI?
AMENNYIBEN ÖN VÁSÁRLÓ:

A városközpontban található üzletekben vásárolva Ön ingyenes parkolásra jogosító parkoló-kedvezménykártyát kaphat. A kártya szabadon adható bárkinek, de az üzletek meg is határozhatják, milyen értékű vásárlás felett adnak kedvezménykártyát a vevőiknek. Kérjük, hogy a kedvezménykártyák elérhetőségéről az egyes üzletekben érdeklődjenek.

AMENNYIBEN ÖN A CÍVIS HÁZ ZRT. BÉRLŐJE:
A városközpontban található üzletek bérlői havonta 100 db parkoló-kedvezménykártyát kaphatnak térítésmentesen.
A kártyák a Cívis Ház Zrt. Információjánál (4024 Debrecen, Iparkamara u. 2.) vehetők át minden hónap 15. napjáig, munkaidőben, hétfő-csütörtök 8.00-16.00 óra között, a 2015. decemberben általunk megküldött, üzletnévvel és azonosítószámmal ellátott plasztikkártya bemutatásával. Ezen felül további parkoló-kedvezménykártyák vásárlására is lehetőség van a DV Parking Kft. ügyfélszolgálatán (4027 Debrecen, Füredi út 27. Malompark II., 1. emelet) 100 db-os csomagban, bruttó 4000 Ft/csomag áron (max. 1 csomag vehető). A kártyák átvételéhez szükséges a fent említett, üzletnévvel és azonosítószámmal ellátott plasztikkártya bemutatása. A plasztikkártya elvesztése esetén pótolható, bruttó 3000 Ft-os áron.

AMENNYIBEN ÖN NEM A CÍVIS HÁZ ZRT. BÉRLŐJE:
Ha az Ön üzlete a városközpontban található és a vevőit parkoló-kedvezménykártya adásával szeretné újabb vásárlásra ösztönözni, úgy Ön is vásárolhat parkoló-kedvezménykártyákat 100 db-os csomagban, bruttó 4000 Ft/csomag áron (max. 1 csomag vehető) a DV Parking Kft. Ügyfélszolgálatán (4027 Debrecen, Füredi út 27. Malompark II., 1. emelet). A kártyák átvételéhez szükséges a fent említett, a 2015. decemberben általunk megküldött üzletnévvel és azonosítószámmal ellátott plasztikkártya bemutatása. A plasztikkártya elvesztés esetén pótolható, bruttó 3000 Ft-os áron. Amennyiben Ön még nem rendelkezik plasztikkártyával, úgy az a Cívis Ház Zrt. Titkárságán, a 103. irodában igényelhető.

Sorrend :

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin