Menü

 

Magyarország

Új kortárs ART EXPO

2015_art_expo_00

I. Debreceni szabadtéri festmény- és grafikai kiállítás
A Cívis ház Zrt. a korábbi években is szívesen támogatott kezdő vagy már jól ismert képzőművészeket. A társaság részben üzlethelyiségei kirakataiban, részben egyéb helyiségeiben biztosított bemutatkozási lehetőséget többször is alkotóknak. A következő hónapokban hat alkalommal Máté László műgyűjtővel összefogva kerül sor Debrecenben mindeddig példa nélkül álló kiállításra és vásárra.

art_expo_hollo_laszlo

2015_art_expo_02

Belvárosi Udvarház – Piac u. 41.

a kiállítás és vásárt mindig szombat délelőtt
9.00 és 13.00 között tartják az alábbi napokon:
2015. június 13. • 2015. június 27. • 2015. július 11.
2015. július 25. • 2015. augusztus 8. • 2015. augusztus 22.

 

2015_art_expo_03

2015_art_expo_04

A Belvárosi Udvarházban (Debrecen, Piac utca 41.) a nyár minden második és negyedik szombatján legalább 120 festményt és grafikát tekinthetnek és vásárolhatnak meg az érdeklődők. A XX. századi, többségében Debrecenhez kötődő alkotók munkáiból rendezett tárlat és vásár már az előzetes felmérések alapján nagy érdeklődésre tart számot.

Az I. Debreceni szabadtéri festmény- és grafikai kiállítás és vásáron az érdeklődők – egyebek mellett – a következő alkotók munkáit tekinthetik és vásárolhatják meg: Amerigo Tot, Bíró Lajos, Barcsay Jenő, Baráth Pál, Basilides Sándor , Bényi Árpád, Bíró Eszter, Bod László, Bogdándy György, Borsos Miklós, Bráda Tibor, Bukta Imre, Burai István, Cs. Uhrin Tibor, Csorján Melitta, David Beeri, Deák János, Deim Pál, Durucskó Zsolt, Fátyol Zoltán, Fehér Csaba, Földessy Péter, Félegyházi László, Gonda Zoltán, Györfi András, Hézső Ferenc, Holló László, Jakabovics Miklós, Józsa János, Kádár György, Komlódi Judit, Kopacz Mária, Kónya Ábel, Kozma István, László Ákos, Lóránt János Demeter, Ludvid Dávid, Ludvig Zoltán, Lukács Gábor, Madarász Gyula, Makláry Kálmán, Menyhárt József, Micska Zoltán, Molnár C. Pál, Németh Miklós, Papp Károly, Reich Károly, Orosz Balázs, Schéner Mihály, Sulyok Géza, Szabó Vladimír, Szentgyörgyi Kornél, Szilágyi Imre, Tamus István, Tar Zoltán, Tenk László, Tilles Béla, Tóth Menyhért, Xantus Gyula, Vadász Endre, Varga József, Viktor Vasarely, Vincze László, Wahorn András. Az első nap, 2015. június 13. érdekessége, hogy László Ákos, Pro Urbe-díjas grafikus a helyszínen Debrecent ábrázoló rajzokat készít.

Ezeken a napokon kedvezményes, műtermi árakon megvásárolhatók a festmények, grafikák, képzőművészeti albumok és könyvek, valamint régi debreceni képeslapok. A tárlatot és vásárt rossz időben is megtartják, azonos helyszínen, a Belváros udvarház (Piac utca 41.) árkádjai alatt. A gépjárművel érkezők az Arany János utcai Városközpont pakolóban óránként 20 Ft-ért parkolhatnak. A vásáron Ön is eladhatja a tematikába illő festményét!

További információk:
Máté László, Telefon: 06-30/416-2738


Hírek Közérdekű Magazinunkból Vásárlóinknak , , ,

1 Legtöbb megtekintés

  1. Profile pic

    Máté László, jún 09, 2015 - Új kortárs ART EXPO

    Barátsággal várom a tematikába illő festményeket magánszemélyektől.Akár el is adhatja.Máté László 30 416 2738

       -  

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin