Menü

 

Magyarország

Találja ki és nyerjen! – Kvíz

talalja_ki_es_nyerjen_cikk_00

Ez a cipő kiváló minőségű alapanyagokból készül. Egészség és kényelem mindenekfelett! – ezt tartja szem előtt a gyártó 1885 óta. Legfőbb céljuk, hogy az általunk készített lábbelik vásárlóink egészségét szolgálják hosszú éveken át.

A gyártó valamennyi cipőjének és papucsának talpa anatómiai kiképzésű. A termékek a világ több mint negyven országában biztosítják a vásárlók kényelmes lépteit. Mire egy pár cipő elkészül, a gondos és szakértő kezek százhússzor érintik meg. Többek között ez az egyik legfőbb biztosítéka annak, hogy vásárlóinknak mindig ugyanazt a megszokott, magas minőséget nyújthassuk.

A gyártó célkitűzéseiben tradíció és trend kiválóan megfér egymás mellett. Éppen ezért a hagyományok, vagyis a magas minőség és a kényelem mellett a divat is helyet kap minden egyes kollekció tervezésekor. A cég évek óta törekszik arra, hogy vásárlói ne csak komfortos lábbelit viseljenek, hanem érezzék magukat csinosnak is benne!

A gyártó 1995-ben a nagy múltú magyar cipőgyártásnak szavazott bizalmat, és Kiskunfélegyházán építette fel az egész világot kiszolgáló gyártóüzemét. Így bárki, aki ilyen cipőt, papucsot visel a világon, magyar mesteremberek munkájának gyümölcsét hordja. Így jelenleg több mint háromszáz magyar családnak ad munkát a vállalat.

A nyertesek között lábbelivásárlásra jogosító 3 db, 2 000–2 000 Ft értékű kupont sorsolunk ki, melyek – és ez a helyes megfejtéshez fontos információ lehet – a Dr. Relax Cipőboltban, a Piac utca 16. alatt válthatók be, 2015. július 15-ig.

A játék helyes megfejtése: BERKEMANN

A 2000 Ft értékű kupont nyerték:

1. nyertes: Kiss Lászlóné

2. nyertes: Szotkóné Lemák Mária

3. nyertes: Balla Ibolya

Gratulálunk! A nyerteseket postán, illetve email-ben értesítjük. A kuponok 2015. július 15-ig válthatók be a Dr. Relax Cipőszalonban. http://www.varoskozpont.hu/city/debrecen/vasarlas/dr-relax-ciposzalon/


Hírek Magazinunkból Szórakozás Vásárlóinknak

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin