Menü

 

Magyarország

Rólunk

Honlapunk kifejezetten azért jött létre, hogy népszerűsítse a magyar vidéki városok belvárosi üzleteit. Sajnálatos tendencia, hogy a bevásárlóközpontok megjelenése elszívta a vásárlóközönséget az utcák üzleteiből. A folyamat párosult a gazdasági válsággal, ezért nem történt meg az a változás, ami a nálunk fejlettebb gazdaságokban tapasztalható, miszerint a városközpontok a legdrágább és legelegánsabb üzletek gyűjtőhelye lett, a bevásárlóközpontokban pedig a közepes minőségű, de márkás termékek kaphatók. Sajnos ma Magyarországon ezek az utóbbi áruk számítanak luxuscikkeknek.

Ugyanakkor a városaink számára létkérdés, hogy a sétálóövezetekben és környékükön az üzletek és vendéglátóhelyek magas színvonalon jelenjenek meg, és élettel töltsék meg egyébként általában gyönyörű adottságokkal rendelkező környezetüket.

A kezdeményező a debreceni Cívis Ház Zrt, ami a belváros üzletei többségének bérbeadója. A bérlők támogatása érdekében jött létre a Városközpont márka és az ezzel összefüggő marketing-támogatás, amely időközben logikusan kiterjedt a teljes belváros magántulajdonú üzleteire is. A jó tapasztalatok felkeltették a többi nagyváros érdeklődését is, akik csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Az ismertetett logikából az következik, hogy a honlapunk kifejezetten a belvárosi utcákról közvetlenül megközelíthető üzleteket jeleníti meg, a bevásárlóközpontokról nem tartalmaz információt.

Jelenleg a honlap feltöltése zajlik, ezért a legtöbb város csak beta-verzióban üzemel, ami azt jelenti, hogy a megjelenő üzletekről nincs minden esetben teljes körű információ közölve.

A honlapra bekerülés egyszerű, de az alábbi feltételeknek meg kell felelni:

  • Városközponti elhelyezkedés
  • Nem bevásárlóközpont üzlete
  • Igényes áruválaszték
  • Esztétikus megjelenés
  • Magas szintű szolgáltatások és kiszolgálás

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin