Menü

 

Magyarország

Országos díjat nyert a Cívis Ház Zrt.

a_honlap_varosert_dij_vk_00

A Cívis Ház Zrt. elnyerte a City Hungary által kiírt „A Holnap Városáért 2013 Díj” – Üzlet a városért kategória első díját, melynek átadására 2014. március 13-án került sor.
A Városközpont projekt a magyar nagyvárosok hagyományos kereskedelmét jelentősen visszavető bevásárlóközpontokkal szemben versenyhelyzetbe kívánja hozni a városközpontok hagyományos üzleteit. A projekt célja a hagyományos belvárosi kiskereskedelem összefogása, ezzel kapcsolatosan egy új márka megteremtése, a belvárosi üzletek forgalmának növelése, ezáltal a Városközpont élhetőbbé és szerethetőbbé alakítása, a városlakók közérzetének és a város hírének javítása. A projekt Debrecenben már működik, és a Megyei Jogú Városok Szövetségén keresztül a tagvárosok felé megindult az egész országra történő kiterjesztése.

Az interaktív pályázati anyagot itt olvashatja el: honlap a varosert.pdf

a_honlap_varosert_dij_vk_01

„A Holnap Városáért 2013 Díj” ünnepélyes átadása a Bíráló Bizottsággal és díjazottakkal

a_honlap_varosert_dij_vk_02

„A Holnap Városáért 2013 Díj”

 


Hírek Kereskedőinknek Közérdekű Vásárlóinknak

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin