Menü

 

Magyarország

Gyakran ismételt kérdések

 1. Milyen üzletek találhatók a honlapon?
  Az üzletek kiválasztásánál nem a mennyiséget, hanem az elhelyezkedést és minőséget helyeztük előtérbe. A városközpontokban elhelyezkedő legjobb üzleteket ajánljuk a látogatóknak. A honlapon nem találhatók meg a bevásárlóközpontban működő üzletek, tekintettel arra, hogy azoknak saját elérhetőségük van.
 2. Üzlettulajdonos vagyok, hogyan tudok felkerülni a honlapra?
  Az üzlettulajdonosoknak célszerű regisztrálniuk, amelyhez csupán egy e-mail cím és egy jelszó szükséges. Ez azért jó, ha megtörténik, mert a regisztrálás után minden tulajdonos hozzáférhet saját adatához és azokat kiegészítheti vagy javíthatja. Az adatok feltöltése a honlap jobb felső sarkában található „Üzlet feltöltése” szöveg megnyomásával történik. Az adat akkor kerülnek ki az internetre, ha azokat a honlap operátora jóváhagyja.
 3. Üzlettulajdonos vagyok. Mennyit kell fizetni a honlapon való megjelenésért?
  A megjelenés 2013-baz az üzlet teljes körű adataival és fényképeivel ingyenes. 2014. január 1-től az alapadatok lesznek ingyenesek (név, cím, fotók stb.), az egyéb reklámozásért díjazást kell majd fizetni, ennek rendszere a későbbiekben kerül kidolgozásra.
 4. Üzlettulajdonos vagyok és hírt vagy akciót szeretnék az üzletemhez kapcsolódóan megjelentetni. Mit tegyek?
  Jelentkezzen be és válassza ki saját üzletét! A jobb oldali táblázat felső sorában található „Szerkesztem az adatokat” feliratot kell megnyomni és az ekkor felugró táblázatot kell kitölteni.
 5. Üzlettulajdonos vagyok és az üzletem adatait eddig nem én szerkesztettem. Szeretném átvenni a szerkesztésre való jogosultságot.
  Regisztráljon be. Nyomja meg az üzlete oldalán lévő táblázat jobb felső sorában a „Szerkesztem az adatokat” feliratot. Ekkor az adminisztrátor észleli, hogy valaki szerkeszteni akarja az üzlet adatait. Várja meg, amíg felveszik Önnel a kapcsolatot ellenőrzés céljából, az adatok egyezése esetén az adminisztrátor jogosultságot fog biztosítani az Ön számára.
 6. Üzlettulajdonos vagyok, tudok-e reklámozni a honlapon és mennyiért?
  Igen, különböző reklámozási lehetőségek közül választhat:
  - Az üzlet kiemelése a főoldalra
  - Az üzletfelsorolások közül történő kiemelés az első négy helyek egyikére az adott kategórián belül
  - A főoldali váltakozó nagy banneren történő országos megjelenés
  - A fő- és aloldalon váltakozó kis banneren történő, az adott városhoz tartozó megjelenés
  - A Hírek és Akciók között kiemelt módon való megjelenés
  -A hirdetések tarifáit a Kapcsolat menüpont alatt találja meg.
 7. Vásárló vagyok és szeretném, ha egy általam ajánlott üzlet felkerülne a honlapra. Mit tegyek?
  Az üzletek külső ajánló által is felkerülhetnek, ebben az esetben regisztrálni sem kell.
  Nyomja meg az „Üzletet ajánlok” menüpontot és töltse ki a táblázatot, csatoljon fényképet (ha van). Az adatokat ellenőrzés után az operátor helyezi el.
 8. Vásárló vagyok, be kell-e regisztrálnom?
  Nem feltétlenül. Ellenben a regisztrációból több előnye is származhat. Ha a weboldal felismeri az érdeklődőt, tehát Önt, akkor tudni fogja, hogy melyek a kedvenc üzletei, amelyeket korábban kiválasztott. Például ha valahol rendszeresen vásárol és kíváncsi annak az üzletnek az akcióira vagy termékváltására, célszerű a Kedvencek közé felvenni. Ezt akkor is érdemes megtenni, ha egy idegen helyen jár és emlékezni akar egy jó színvonalú üzletre. A regisztrált érdeklődők hírlevelet is kaphatnak, amelyben értesülhetnek az akciókról, programokról és eseményekről.

*

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin