Menü

 

Magyarország

Figaro házassága

figaro_vk_01

figaro_vk_01

A 2010 januárjában, a budapesti Thália Színházban nagy sikerrel bemutatott és azóta Budapesten, valamint az ország és a határon túli magyarlakta vidékek számos városában is a közönség hosszan tartó, zúgó vastapsával jutalmazott, immáron a 75. jubileumi előadásán is túllévő “FIGARO HÁZASSÁGA” számos pikantériát tartogat a debreceni publikum számára. Többek között az előadást rendezőként és az egyik főszereplőként BÁNFALVY ÁGI jegyzi, míg a címszereplőt RÉKASI KÁROLY alakítja. Rajtuk kívül olyan országosan ismert és elismert művészek is színre lépnek, mint Harmath Imre, Iván Ildikó, Uri István, Incze József, Dóczy Péter és Bácskai János, nem feledkezvén meg fiatal tehetségekről sem (Bugár Anna, Baghy János).

Mindamellett korhű, szemet gyönyörködtető díszletek és jelmezek színesítik az előadást, amely helyzetkomikumokban bővelkedik és az egymást gerjesztő félreértések révén felejthetetlen vígjátékká érik.

Az előadás időpontja és helyszíne:

2013. március 7. csütörtök, 19.00 óra – Vasutas Egyetértés Művelődési Központ, Debrecen

 

Információ, jegyrendelés: 52/310-993

 

Az előadásra 2.900.- és 2.700.- Ft-os egységáron kaphatók jegyek a helyszínen, a Piac utcai Tourinform irodában, a Kölcsey Központ jegypénztárában és az Apolló Moziban!

 

További hivatkozások:

http://www.agibanfalvy.com/figaro.html


Közérdekű Szórakozás Vásárlóinknak

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin