Menü

 

Magyarország

Felújítás miatt lezárjuk az Arany János utcai Városközpont parkolót

arany_janos_parkolo_zarva_kiemelt_kep

Az Arany János utcai Városközpont parkoló felújítás miatt
2015. június 15. hétfő reggel 6.00 órakor lezárásra kerül
.

Várható nyitás: június 22. hétfő, 6.00 órakor.

arany_janos_parkolo_zarva

Az üzemeltetők – a Cívis Ház Zrt. és a DV Parking Kft. – arra kérik a gépjármű-tulajdonosokat, hogy autóikat a felújítási munkálatok megkezdéséig, azaz legkésőbb június 14. vasárnap estig vigyék el a Városközpont parkolóból.
A felhívás ellenére ott parkoló autókat a tulajdonosok költségére az üzemeltetők elszállíttatják annak érdekében, hogy gépjárművükben ne keletkezzen kár. Azok az autósok, akik bérlettel veszik igénybe az Arany János utcai Városközpont parkolót, a felújítás ideje alatt az Arany János utcai felszíni parkolókban állhatnak meg díjmentesen.

Az Arany János utcai Városközpont parkoló helyszíne és tarifái itt olvashatók:  http://www.varoskozpont.hu/city/debrecen/parkolas-2/piac-arany-janos-parkolo/


Hírek Kereskedőinknek Közérdekű Vásárlóinknak Vendéglátás

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin