Menü

 

Magyarország

DEBRECEN FELIRAT

DEBRECEN FELIRAT A KOSSUTH TÉREN

A Virágkarnevál 50. évfordulója alkalmából készíttette a Cívis Ház Zrt. a DEBRECEN feliratot, mely a Kossuth téren pompázik, háttérben a Nagytemplommal. Tipikus meglátni és megszeretni érzés volt mindenkinek. Abban a pillanatban, ahogy átadták, a közönség azonnal megszerette és használatba vette.  Egy pillanat alatt használati tárgy lett belőle. Bele lehet ülni, rá lehet feküdni, át lehet bújni rajta. Minden betűje önálló életet élhet, különböző formában lehet elrendezni, könnyen áthelyezhető.

Az installáció a város betűit formáló közösségi bútor. A hullámzó búzatáblák és virágok által ihletett pallóstruktúra Debrecen régi és új színeiben pompázik. A közel 3 méter magas, vörös- és lucfenyőből készült, 2 négyzetméter alapterületű mobil hasábok napnyugta után világítanak.

Az installáció tervezője, kivitelezője a Hello Wood alkotócsoport, mely nemzetközileg ismert építészeti, művészeti és design területeken tevékenykedő szakemberekből áll.


Hírek Kereskedőinknek Közérdekű Szórakozás Vendéglátás , , ,

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin