Menü

 

Magyarország

Szőke Cukrászda

  • szokecukraszda_01
  • szokecukraszda_02
  • szokecukraszda_03
  • szokecukraszda_04
  • szokecukraszda_00

A Hatvan utca az üzleti élet központja Debrecennek. Így jellegénél fogva bankok, pénzintézetek, igazgatóságok, hivatalok, üzletek sora alkotja. Az ügyeiket intéző emberek szívesen ülnek be üzletünkbe, teraszunkra egy frissítő üdítőre, kávéra vagy egy-egy ínyenc süteményszelet elfogyasztására, sőt csomagoltatnak, rendelnek, hogy családtagjaikat, munkatársaikat is megvendégeljék a legkülönbözőbb alkalmakból. Az üzlet gyakran szolgál a fiatalok, az üzleti élet szereplőinek találkozó helyszínéül. A közeli Kossuth térre, a sétálóutcákra és rendezvényeikre érkező látogatóknak is nagyszerű helyszín egy felfrissülésre. Térjen be Ön is hozzánk, várjuk nagy szeretettel, kiváló termékkel és rendkívül udvarias kiszolgálással!

A második Szőke Cukrászdát, a Hatvan utcai üzletünket 2000 tavaszán nyitottuk. A belvárosi cukrászda  szolgáltatásaiban és megjelenésében is hűen képviseli az Úrrétje utcai üzletünket. Ugyanazokat a minőségi finomságokat kínálja, ugyanazt a frissességet biztosítja. Minden reggel nyitás előtt, továbbá a nap folyamán többször is érkezik újabb és újabb süteményszállítmány az Úrrétje utcai cukrászüzemünkből.
2009-ben teljesen felújítottuk az üzlet belsejét. Modern berendezés, kellemes légkör, nyáron zöld teraszsziget várja a vendégeket. 2011-ben új ruhába öltözött a teljes külső. Felújításra került az egész épületkomplexum, a műemlék jellegű társasház, az üzletsor.  

Elérhetőségeink: 52-447-753, 30/337-0906

Üzlet kategóriája: Kávézó, cukrászda, Teaház, fagyizó, és Vendéglátás.Üzlet tegjei: cukrászda, Kávézó, és sütemény.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin