Menü

 

Magyarország

My Friends Club

  • MyF1
  • MyF2
  • MyF3
  • MyF4
  • MyF5
  • MyF6
  • MyF7
  • MyF8

A klub Debrecen szívében, a belvárosban található, a Piac utca 32. szám alatt, az első emeleten. A helynek több arculata és különlegessége is van, melyet érdemes felfedezni és megismerni. Széles ital- és koktélválasztékkal, kávékülönlegességekkel, exclusive környezetben várjuk kedves vendégeinket. Céges üzleti megbeszélések zavartalanságához nyílt wifi-kapcsolatot biztosít a klub. Születésnapok ünnepléséhez remek lehetőség a MyFriends Club, az ünnepeltnek mi is minden esetben ajándékkal kedveskedünk. Tágas kilátást nyújt egyedüli panorámával a Piac utcára, vendégeink kedvenc koktéljuk mellett csodálhatják Debrecen éjszakai fényeit. Rangosabb kulturális- és sporteseményeket kivetítőn is figyelemmel lehet követni és szurkolhatsz kedvenc csapatodnak. Szombat esti bulijainkat alkalmanként vendég sztár fellépők és rendszeres italakciók színesítik.


Kávékülönlegességek és széles, több mint hetven féle koktéllal várjuk vendégeinket.


Nyári időszakba a klub előtt, a Piac utcán terasz található, ahol hűsítő italokal, limonádékkal és egyéb jeges italokkal olthatják szomjukat hozzánk betérő vendégeink. A teraszon fagylalt, fagylalt kehely is kapható.

Üzlet kategóriája: Kávézó, cukrászda, Szórakozás, Szórakozóhelyek, és Vendéglátás.Üzlet tegjei: buli, club, Debrecen, koktél, party, és sz.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin