Menü

 

Magyarország

Platán Hotel****

  • 36c97a14
  • platan-1
  • platan-3
  • platan-2
  • 69981FF4682D04B6303A187AEAB89A7F
  • 8A649184D337316AFA41D3F82109FAEC
  • 0EBE05DA84618505AB1580BAD3E7246F

Szállodánk 34 szobával, ezen belül többféle szobatípussal rendelkezik. A szobák egy része a földszinten, a többi az első, illetve második emeleten helyezkedik el. Valamennyiben az alapfelszereltséget képezi a TV, a minibár, a nemzetközi hívásra is alkalmas telefon, az internetcsatlakozás és a légkondicionálás.

Standard szobáink kétágyasak, mely igény szerint pótággyal bővíthető, de alkalmasak egyágyas használatra is.

Superior szobáinkban franciaágy található, melyek közül választható sarokkádas, valamint erkélyes típus is.

Lakosztályainkban a nappali és a hálószoba elkülönül egymástól, mely által még nagyobb élettér áll rendelkezésre, ezért különösen ajánljuk családok részére.

Szállodánkban a földszinten kialakításra került egy szoba mozgáskorlátozott vendégek részére.

Valamennyi szolgáltató részlegünk akadálymentesített, így gond nélkül megközelíthető kerekesszékkel, valamint babakocsival egyaránt.

Éttermünkben – melynek befogadóképessége 60 fő – a hazai és nemzetközi konyha ételeivel várjuk kedves vendégeinket minden nap 7 és 21 óra között. Ételeink elkészítésénél kiemelt hangsúlyt fektetünk az ellenőrzött és minőségi alapanyagok beszerzésére, konyhánk modern technológiai felszereltsége, munkatársaink magas fokú szakmai képzettsége pedig mind a színvonalas szolgáltatások biztosításának záloga. 

A büféasztalos reggeli 7 és 10 óra között vehető igénybe, de hétvégén akár 11 óráig is.

Bárunk 22:00-ig tart nyitva, ahol a minőségi italokkal, kávé- és teakülönlegességekkel várjuk Önöket.

A félpanziós és teljes panziós ellátáson túl gyakran választanak bennünket családi, valamint üzleti rendezvények helyszínéül is.

A 2002-ben történt nyitás óta megrendezett, különböző témájú fogadások, díszétkezések, zenés-műsoros estek, borvacsorák és egyéb események tették csak igazán kedveltté szállodánkat.

A főétkezések (ebéd, vacsora) mellett kávézónkban mindenki saját cukrászatunkban készült süteménykülönlegességkből választhatja ki a kedvére valót.

A mintegy 50 négyzetméter alapterületű rendezvénytermünk a hotel földszintjén található. Megközelíthető a hallon át, a recepció irányából, valamint a parkoló felől külön bejáraton keresztül is. Tartozik hozzá egy mosdó és egy előtér is.

A terem természetes megvilágítású,  igény szerint berendezhető (színházterem-szerű, körkörös, asztalokkal, székekkel stb.) helyiség, melyben alapfelszereltség a telefon, az internetcsatlakozás, a TV, a flip chart, valamint a vetítővászon is. Igény szerint projektort, illetve hangosítást biztosítunk.

Ideális helyszíne üzleti és  családi eseményeknek. Különösen népszerű a vezetői tréningek, tárgyalások, bemutatók terén, de koktélpartik és kisebb állófogadások is gyakran helyet találnak itt.

A rendezvény jellegétől függően, igény szerint teljes körű vendéglátó- szolgáltatásokat biztosítunk.

A földszinten kialakított wellnessrészleg naponta 9 és 21 óra között ingyenesen áll szállóvendégeink rendelkezésére.

Egy hagyományos finn-, valamint infraszauna szolgálja az egészség megőrzését, a szervezet regenerálódását, feltöltődését. 

A 4 személyes jacuzzi, mellette rattanágyakkal és ülőkékkel igazi kikapcsolódást nyújt. Fürdőköntöst és szaunatörölközőket szintén ingyenesen biztosítunk valamennyi vendégünk számára. Ezen szolgáltatásainkat kizárólag a szállodában lakó vendégek használhatják.


Üzlet kategóriája: Étterem, Szállás, Szolgáltatás, és Vendéglátás.Üzlet tegjei: Étterem, hotel, menü, és Platán.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin