Menü

 

Magyarország

Hotel Divinus*****

  • divinus-2
  • divinus-4
  • IMG_6425_6_7_fused-retusált
  • IMG_6407_8_9_fused_retusált
  • IMG_6467_8_9_fused_retusált
  • IMG_6211_2_3_tonemapped_retusált
  • IMG_6184_1_retusáált
  • IMG_6274_5_6_fused_-retusált
  • divinus-3
  • divinus-6

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait.

A Hotel Divinus***** luxus lakosztályokkal, apartmanokkal és ötcsillagos szállodai színvonalnak megfelelően kialakított alapkategóriájú szobákkal várja vendégeit. Ez bizonyítja, hogy a Hotel Divinus***** 2008-ban elnyerte a legszebb szállodai szoba díjat.

A Hotel Divinus***** wellness centruma közel 1000 négyzetméteren egyedülálló szaunaparkkal és hozzá tartozó pihenőparkkal várja vendégeit. A wellness centrum 25 méteres úszómedencével, meleg vizes merülőmedencével, jacuzzival, gyermekmedencével, valamint szoláriummal felszerelt.

A Hotel Divinus***** wellness centrumának részeként a wellness szálloda fitnesz részlege 120 négyzetméteren Technogym és Nautis kardió- és erőfejlesztő gépekkel berendezett teremmel várja az aktív pihenés és sportolás szerelmeseit. A szálloda gyerekbarát szálloda, ahol a gyerekek a gyermekjátszóban foglalhatják le magukat, ünnepi hétvégéken kézműves foglalkozásokkal, mesefilmvetítéssel és szabadtéri programokkal kedveskedünk a gyermekek részére. A szálloda két étteremmel, egy hajnalig nyitva tartó bárral és egy tavasztól őszig nyitva tartó mediterrán grillterasszal várja vendégeit. A szálloda a szolgáltatásokat illetően 24 órás recepció szolgálattal, conciérges szolgáltatásokkal, 24 órás szobaszervizzel, zárt és kamerával megfigyel mélygarázzsal, csomaghordási lehetőségekkel, londiner és bellboy szolgálattal rendelkezik. 

A hotel két konferenciateremmel, három szekcióteremmel és egy 200 négyzetméteres kiállítói területtel rendelkezik. A konferenciatermek alkalmasak akár több száz fős rendezvény lebonyolítására. A rendezvények catering szolgáltatással is igényelhetők.  


Üzlet kategóriája: Étterem, Szállás, és Vendéglátás.Üzlet tegjei: Divinus, Étterem, szállás, és Utazás.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin