Menü

 

Magyarország

Gösser Drink Bár

  • Gösser_Drink_Bar
  • Gösser-2
  • Gösser301
  • 1533963_908646425842664_164867795619613109_n

Ha szeretne exkluzív, igényes környezetben, mégis kötetlen hangulatban, jó társaságban eltölteni egy estét, ne keresgessen hosszan, jöjjön el a Gösser Drink Bárba.

Önt és barátait elegáns, mégis barátságos közeg várja, ahol feledhetetlen órákat tölthetnek. Széles körű italválasztékunk – közöttük prémium kategóriás alkoholos és alkoholmentes italok – a legkényesebb ízlést is képesek kiszolgálni.

Szakképezett kollégáink minden esetben vendégeink érdekeit tartják szem előtt, mi valóban vevőorientált szemlélettel igyekszünk valamennyi igénynek megfelelni.

A Gösser Drink bár alkalmas zártkörű rendezvények lebonyolítására (születésnapok, baráti összejövetelek). A helyiség két különálló, alsó és felső szintje külön-külön és egyben is bérelhető előfoglalási díj nélkül. A felhőtlen kikapcsolódást a felső szinten egy 9-es pool biliárdasztal segíti, a szórakozni vágyó vendégek a dartsgépen is kipróbálhatják képességeiket.

Ne feledje: hétvégenként házibuli-hangulat és felhőtlen szórakozás várja a Gösser Drink Bárban.


Üzlet kategóriája: Söröző, borozó, Szórakozás, Szórakozóhelyek, és Vendéglátás.Üzlet tegjei: bár, biliárd, darts, ital, és sör.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin