Menü

 

Magyarország

Flaska Vendéglő

  • flaska_vendeglo_0
  • flaska_vendeglo_05
  • flaska_vendeglo_03
  • flaska_vendeglo_04
  • flaska_vendeglo_02

A Flaska vendéglőt 1986. augusztus 20-án nyitottuk meg. Már akkor is a magyar vendéglátás hagyományait követtük, a magyar ízlést, evési-ivási szokást akartuk kiszolgálni.

A belső átalakítással, és az újabb ételek étlapra kerülésével szűkebb hazánk – a cívis város és a hajdú, a bihari és sárréti területek – hangulatát, ízét próbáltuk visszahozni.

A berendezésben a Déri Múzeum munkatársai voltak segítségünkre, az étlap alapanyagait kizárólag megyénk termelőitől szerezzük be.

Kevés vendéglő tartja fontosnak, hogy szerepeljen ajánlatai között birka, bárány, szürkemarha…  A magyar szürke marha értékeit csak most fedezzük fel újra: lassabban nő ugyan, mint más állatok, de ma is természetes körülmények között tartják, a betegségekkel szemben ellenálló, húsa vasban és vitaminokban gazdag, a belőle készített ételek pedig egyedülállóan zamatosak.


Üzlet kategóriája: Étterem ésVendéglátás.Üzlet tegjei: ebéd, Étterem, Flaska, menü, és Vendégl.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin