A Flaska vendéglőt 1986. augusztus 20-án nyitottuk meg. Már akkor is a magyar vendéglátás hagyományait követtük, a magyar ízlést, evési-ivási szokást akartuk kiszolgálni.
A belső átalakítással, és az újabb ételek étlapra kerülésével szűkebb hazánk – a cívis város és a hajdú, a bihari és sárréti területek – hangulatát, ízét próbáltuk visszahozni.
A berendezésben a Déri Múzeum munkatársai voltak segítségünkre, az étlap alapanyagait kizárólag megyénk termelőitől szerezzük be.
Kevés vendéglő tartja fontosnak, hogy szerepeljen ajánlatai között birka, bárány, szürkemarha… A magyar szürke marha értékeit csak most fedezzük fel újra: lassabban nő ugyan, mint más állatok, de ma is természetes körülmények között tartják, a betegségekkel szemben ellenálló, húsa vasban és vitaminokban gazdag, a belőle készített ételek pedig egyedülállóan zamatosak.
Üzlet kategóriája: Étterem ésVendéglátás.