Menü

 

Magyarország

Csekő Kávéház és Gyorsétterem

  • etterem02
  • 59a787299e2fd1751af361e3f1320483

80 férőhelyes éttermünkben a hét minden napján várjuk kedves vendégeinket reggel 8:30 órától este 20:30 óráig. A hozzánk betérőket minden reggel 8:30-tól délelőtt 11:00 óráig többfajta reggeliajánlattal várjuk.

Hétfőtől szombatig kétfogásos menüajánlattal állunk vendégeink rendelkezésére, illetve a menüétkeztetésen kívül a hét minden napján többfajta étel szerepel napi kínálatunkban, különböző levesek, főételek, egytálételek, saláták, valamint desszertek.

A Csekő Kávéház és Gyorsétterembe látogatók minden nap 15:00 órától bőséges à la carte kínálatunkból választhatnak.

Cukrászüzemünk óriási édes- és sós sütemény, torta-, fagylaltválasztékkal várja a kedves vendégeinket, elvitelre is. Óriási választékban készítünk ehető fényképes tortákat. Vendégeink számos mintából válogathatnak, de jó minőségű hozott grafikai anyagból (családi képek, gyerekfotók, rajzok) a megrendelőink által megálmodott egyedi mintákat is elkészítjük. Vendégeink elképzelései alapján egyedi torták, úgynevezett 3D-alaktorták elkészítését is vállaljuk szinte minden témában járművektől a pikáns formákig! Az esküvői megrendeléseket felkészült munkatársaink katalógusokkal segítik.

Vállaljuk torták, sütemények sós sütemények, hidegtálak készítését és kiszállítását, nagyobb rendezvényekre (esküvőkre, céges találkozókra, családi rendezvényekre).

Tavasztól őszig, amíg az idő engedi, vendégeink 24 férőhelyes teraszunkon is helyet foglalhatnak. Itt elfogyaszthatják kedvenc fagylaltjaikat, fagylaltkelyheiket, amelyeket fagylaltkínálatunkból választottak. A kikapcsolódás kávékülönlegességeink, teáink, valamint többféle ízesítésű, frissítő limonádéink mellett biztosított.

A Csekő Kávéház és Gyorsétterem területén ingyenes Wi-Fi-szolgáltatás áll a vendégeink rendelkezésére. Látogatóink autóikat az étterem saját parkolójában tudhatják biztonságban.


Üzlet kategóriája: Étterem, Kávézó, cukrászda, Teaház, fagyizó, és Vendéglátás.Üzlet tegjei: ebéd, fagyi, és terasz.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin