Menü

 

Magyarország

Centrum Hotel***

  • centrum-hotel-9
  • centrum-hotel-1
  • centrum-hotel-7
  • centrum-hotel-6
  • centrum-hotel-5
  • centrum-hotel-8
  • centrum-hotel-3
  • centrum-hotel-4
  • centrum-hotel-2

A Centrum Hotel*** 65 szobás szálloda, Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és intézményeitől. Kelet-Magyarország azon szállodái közé tartozik, mely kellő nyugalmat biztosít az üzletemberek munkájához és pihenéséhez, de kitűnően szolgálja a zsongásra, élményekre vágyó turisták igényeit is. A szálloda szokványostól nagyobb méretű szobái ( 29 m2 ) lehetővé teszik, hogy még pótágyazás esetén is kényelmesen, otthonosan érezhetik magukat a vendégek a 65 db 2 ágyas szobában. 2-2 pótágyazható szoba összenyitása 4-6 fős családok kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. A szobákat a szálloda kategóriáján lényegesen túlmutató szobaméret ( 29 négyzetméter) és technikai színvonal  jellemzi.  A legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek – 102 cm-es Full HD televízió, szobai széf, ledes hangulatvilágítás, teljes Wi-Fi lefedettség, telefon, minibár, fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók, egyedi dizájnos bútorzat.  


Egyéb szolgáltatások: hitelkártya és SZÉP kártya elfogadóhely, hotelszéf, piperemosás, vasalás, taxi, programszervezés (egyéni programok Hajdú-Bihar Megye, ill. a Nyírség látványosságaihoz és a Hortobágyra).

Parkolási lehetőség: szállodával szemben található parkoló szigeteken, mely díjmentes.

Üzlet kategóriája: Szállás ésVendéglátás.Üzlet tegjei: hotel, nyaralás, szállás, és szálloda.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin