Menü

 

Magyarország

Campus Hotel

  • campus-1
  • campus-4
  • campus-6
  • campus-5
  • campus-3
  • campus-2

A Campus Hotel a Debreceni Egyetem Kassai úti campusán várja a városba érkező vendégeket. Szorgalmi időszakban egyetemi diákotthonként működik, július-augusztus hónapban szállodaként várja a városba érkező turistákat. A debreceni hotel a Főnix csarnok és a Sportuszoda tőszomszédságában helyezkedik el. A Campus hotelből a Nagyerdő, a Gyógy-, és Mediterrán Élményfürdő és a belváros is egyszerűen, gyorsan megközelíthető. A debreceni Campus Hotel két épületből áll, amelyek egy szép fás parkot ölelnek körbe. A hotel „A” épületében 25 egyágyas, és 161 kétágyas szoba található, melyek mindegyike klimatizált, fürdőszobás, telefonnal, televízióval, internet csatlakozási lehetőséggel, hűtőszekrénnyel felszerelt. Vendégeink kényelmét szintenként több közös konyha szolgálja. A Campus Hotel „B” épületében 138 kétágyas és 99 háromágyas szoba kapott helyet, melyek nagy része felszerelt konyhasarokkal rendelkezik. A szobák fürdőszobásak, hűtőszekrénnyel, televízióval, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel ellátottak. A debreceni hotel széles körű szolgáltatásaival próbálja hosszú és aktív pihenésre csábítani vendégeit. 24 órás recepció, biztonsági szolgálat, központi széf, mosoda, sportpályák, fitness terem, étterem, bowling bár, kávézó, büfé várja a Campus Hotelbe érkező turistákat, mindezek mellett vendégeink részére kedvezményes belépőjegyet biztosítunk a debreceni Gyógyfürdőbe és az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe.  


Üzlet kategóriája: Szállás ésVendéglátás.Üzlet tegjei: campus, diákszálló, hotel, és szállás.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin