Menü

 

Magyarország

Átrium Étterem-Hotel Lycium**** Debrecen

  • atrium-4
  • atrium-1
  • II.-Vilagbajnok_chefek_ejszakaja_Hotel_Lycium-34
  • IMG_4022
  • pincer
  • pincer-02
  • foetel
  • atrium-2

Vendéglátás mesterfokon a kávészünettől a gálavacsoráig A mintegy 200 fő befogadására alkalmas Átrium étterem gasztronómiai kínálata a magyar és nemzetközi konyha ételkülönlegességeit vonultatja fel szezonális és reformételekkel, kímélő fogásokkal. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a’la carte kínálattal, különböző kávészünet variációkkal, a legkülönfélébb igényeknek megfelelő 3-4-5 fogásos menüs és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit. Ételeinket mi sem koronázhatná meg jobban, mint válogatott italkínálatunk, amelyben kitüntetett szerepet kaptak a legkiválóbb magyar pálinkamesterek párlatai, és a legnemesebb magyar pincészetek borai. Kóstolja meg konyhánk specialitásait, éttermünk remekeit!

Válassza a legjobb helyszínt rendezvényének! Az Átrium étterem 5 db 10-50 fős, modern technikai felszereltséggel (projector, vetítővászon, flip chart, hangosítás) rendelkező különterme kisebb létszámú megbeszélések, meetingek kiváló helyszíne. Vállaljuk esküvők, eljegyzések, ballagások és egyéb családi események, üzleti ebédek/vacsorák, fogadások (ültetett/álló), bankettek, céges rendezvények, osztálytalálkozók, leány- és legénybúcsúk lebonyolítását! Befogadóképesség: 200 fő, különtermek: 10-50 fő Kérjük szíveskedjen megtekinteni étlapunkat!

Bővebb információ különleges gasztronómiai eseményeinkről>>

Asztalfoglalás: Molnár László F&B manager Tel.: +36 30/681 0498 E- mail: molnar.laszlo@hotellycium.hu  Tel.: + 36 52/ 506-600 vendeglatas@hotellycium.hu


Éttermünk Erzsébet utalvány, és SZÉP Kártya-elfogadóhely

Üzlet kategóriája: Étterem ésVendéglátás.Üzlet tegjei: Étterem ésrendezvény.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin