Menü

 

Magyarország

TESCO Debrecen Piac Expressz

  • tesco

 Fő tevékenységünk az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmazunk a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig.

Áruházaink kialakítása során igyekszünk megfelelni a felénk támasztott különböző elvárásoknak, ezért figyelünk arra, hogy áruházaink mérete és jellege eltérő legyen.

Bevezettük a kis alapterületű áruházakat, mert kutatásaink szerint vásárlóink egyre inkább igénylik a kényelmi vásárlást, az otthonaikhoz közelebb eső kisboltokat, amelyek az áruházainkban megszokott kedvező árakat kínálják. Innovatív megoldásainkkal igyekszünk vásárlóink igényeit jobban kielégíteni, elvárásaiknak megfelelni és életüket megkönnyíteni.

A Piac utcai Tesco Expressz 300 m2-es alapterületen várja a betérő vásárlókat. Az üzlet vegyescikk-kereskedést folytat, a forgalmazott termékek között megtalálhatóak az alapvető és friss élelmiszerek.  

Kiemelt figyelmet fordítunk a frissességre, a minőségre, a szezonális kínálatra is. Pékségünkben a helyben sütött bake-off termékekkel folyamatosan biztosítjuk a meleg pékáruk elérhetőségét a teljes nyitvatartási időszakban. 

Az üzlet gyors kiszolgálást nyújt, 2 általános pénztár mellett 2 önkiszolgáló pénztár is működik. 


Üzlet kategóriája: Drogéria, Édesség, Hungarikum, Élelmiszer, Élelmiszer, ABC, Otthon, Szombat délután nyitva tartó üzletek (MÁRCIUS 14-től), és Vásárlás.Üzlet tegjei: abc, Élelmiszer, és tesco.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin