Menü

 

Magyarország

Roger’s Premium

  • r-1
  • r-4
  • r-2
  • r-3
  • rogerspr_00

Svájci és német órák szaküzlete.

Igényes árukészlet – kizárólag nemes, svájci és német gyártmányú órákat árusító szaküzlet, melyben a vásárló biztos lehet abban, hogy valódi minőséget visz haza. Ez nem jelenti azt, hogy csak luxusórákat árusítunk, de a mi termékeink nem csak szépek, hanem beltartalmuk tekintetében is értékesek és időtállóak.

Ez az üzlet a világ bármely pontján megállná a helyét” – mondta egyik vásárlónk a megnyitó utáni napokban. Az elmúlt 23 évben is azon dolgoztunk, hogy nem csak Debrecenben, de Magyarországon is egyedülálló valódi szaküzletet hozzunk létre. Emiatt indítottuk el 2011. januárjában az ország egyik legjobban felszerelt, a legmodernebb szerszámokkal, műszerekkel ellátott óraszervizét. Hiszen a választék mellett nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő szervizháttérre is, hogy a felmerülő problémákat minél gyorsabban és hatékonyabban oldjuk meg.

 Hiszünk benne, hogy beruházásainkkal hosszú távú, kiszámítható és biztos hátteret tudunk biztosítani az általunk kínált termékeknek, és vásárlóink legnagyobb megelégedésére tudunk dolgozni az elkövetkezendőkben is.


Üzlet kategóriája: Kiemelt üzletek 2. sor (Díjazás ellenében), Óra, ékszer, Szombat délután nyitva tartó üzletek (MÁRCIUS 14-től), és Vásárlás.Üzlet tegjei: falióra, karóra, és Óra.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin