Menü

 

Magyarország

Princess Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

  • 1604958_470241563113875_1933203105411590529_n-1

Ebben az izgalmas időszakban, amikor élete felejthetetlen napjára készül és kivételes megjelenésre vágyik, szalonunk segíthet abban, hogy Ön legyen a legszebb menyasszony, aki egy pazar kidolgozású ruhában mindenkit elkápráztat.

Az amerikai Mary’s és a Karelina Sposa menyasszonyi ruhák a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készített, kristályokkal kirakott, díjnyertes modellek különleges kidolgozásuknak köszönhetően kifogástalan alakot biztosítanak, és magabiztos érzést adnak viselőjüknek.


Üzlet kategóriája: Divat, Egyéb, Egyéb divat, Női divat, Szolgáltatás, és Vásárlás.Üzlet tegjei: esküvő, menyasszony, és ruha.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin