Menü

 

Magyarország

Órás Csép Tibor

  • IMG_0382
  • IMG_0391
  • IMG_0397
  • IMG_0399
  • IMG_0383
  • IMG_0378
  • IMG_0390

Tisztelt látogató!

 Köszönjük , hogy megtisztelt bizalmával és sokszor  kell az ön  óráit  megjavítanunk, és sok óratartozékot vásárolnak  űzletembe, megbízva hozzáértésembe, tapasztalatomba és tudásomba. Az általam forgalmazott órákon kívül  egyéb márkás órák javítási, felújítási, vagy karbantartási munkáit is elvállalom.

A szervizelés során alapelvünk az eredetiségre való törekvés, ezért többnyire eredeti gyári alkatrészeket használok. Folyamatosan bővítem kínálaomat.

 Üzletem 1991 óta több évtizedes szakmai múlttal áll az önök rendelkezésére ezúton is köszöntöm a vásárlóimat. Javítok Quartz ,mechanikus,kar,zseb valamint antik fali és asztali órákat. Szolgáltatásaim közé tartozik: szíjak,csatok szerelése, ellem csere,számlapfelújítás,tok-és csat krómozás,aranyozás,óraüveg készítése és polírozása,tokok, csatok polírozása.

Vállalom  még márkás órákhoz alkatrészek,szíjak,csatok és elemek beszerzését (például: Casio,Certina,Police,Guess,Fosil, Citizen,Tissot stb.) a teljesség igénye nélkül. Kérem szíves érdeklődését.

 A nem elemes kvarcórák (Citizen Eco-Drive, Casio-Solar) esetén a 1-3 évente javasolt tömítés felújítása, vagy cseréje, vízállósági garanciával vállalom. A kondenzátort (akkumulátort) ha szükséges, a gyári akkumulátorra cserélem.

 Tevékenységi köröm az általános  órajavítás mellett kiegészül a régi illetve antik órák külső felújításával.

 Számlapfelújítás

  Az óra javítás egyik leglátványosabb része a  számlapfelújítással.

 Tokfelújítás

Arany,ezüst,acél vagy krómozott óratok felújítását is tudom vállalni.

Rendszeres használat mellett  sérülések képződnek az óra tokján (karcok,horpadások).

Sérülések eltüntetése gyönyörű változtatásokat hozhat a felújítás során.

A forgalmazott óramárkák:  Q-Q, CITY _TIME ,EDIFICE, G-SHOCK,  CASIO, SECCO, 

Óravásárláshoz kellő szakmai tanáccsal tudok szolgálni, hogy  a legmegfelelőbb órát választhassa a Kedves Vásárló, elkerülve a tájékoztatás hiányából adódó csalódottságot

A márkák kiválasztásában a minőség, megbízhatóság, (minőség-ár aránya) és a rugalmas, zökkenőmentes alkatrészellátás és garanciális háttér volt a döntő. Az általunk forgalmazott órákra garanciát vállalok.

Kérem látogasson el üzletembe vagy tekintse meg TERMÉKEINKET és SZOLGÁLTATÁSAINKAT


Akár 3 munkanapon belül háztól házig!


Szerviz futár szolgáltatásom kiváló lehetőség azok számára, akik távol élnek tőlem, nincs lehetőségük helyben megjavíttatni órájukat,  , vagy csak egyszerűen szeretik a kényelmet és a profi megoldásokat. A csomag feladása előtt mindenképp konzultáljon szervizünkkel.


 Az órájukkal hozzánk fordulók, jó minőségű FLUKO, ZRC óraszíjak, (BŐR, FÉM, SZILIKON KAUCSUK), fémcsatok közül választhatják ki az órájukhoz, és a használat módjához leginkább megfelelőt.


Az üzletbe látogató órakedvelők, és óragyűjtők, óratartó dobozokat és óraforgatókat is vásárolhatnak kedvenc óráik számára.


Az elemcserét ma már a legtöbb esetben csak az óra tömítéseinek felújításával, vagy cseréjével végzem, amelyre  VÍZHATLANSÁGI TESZTET elvégzem,és arrol nyomtatot bizonylatot adok az ügyfeleknek. (maximum 1000 karakter

Üzlet kategóriája: Javítás, készítés, Óra, ékszer, Szolgáltatás, és Vásárlás.Üzlet tegjei: Óra ésóra javítás.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin