Menü

 

Magyarország

Líra Könyváruház

  • 2014-04-15-41
  • lira-1
  • lira

Szépirodalmi, ismeretterjesztő és szakkönyvek, útikönyvek, gyermek-és ifjúsági könyvek, idegen nyelvű könyvek, hangoskönyvek, CD-k, DVD-k és akciós könyvek nagy választékban kaphatók. A közületek, iskolák igényeinek is megfelelő áruválasztékunk között megtalálhatóak tankönyvek, szakkönyvek, számítástechnikai és menedzserkönyvek. Kotta- és hangszerkínálat, színház- és koncertjegy-árusítás. Hatalmas választék, folyamatos akciók. Könyvesboltunkban naprakész európai és amerikai széles könyvválasztékból is rendelhet.. Líra könyvutalvány is kapható 500, 1000, 5000 és 10 000 forintos címletekben. Az utalvány bármely Líra boltban, valamint internetes könyváruházunkban váltható be  (www.lira.hu). Törzsvásárlóinkat a Líra Könyváruházban 7%-os kedvezménnyel, valamint a Líra Könyvklub aktuális kínálatával várjuk szeretettel!

Elérhetőségeink: Tel.: 52-322-237 Fax: 52-416-091 Aktuális akciókért keresse fel honlapunkat: http://www.lira.hu/


Üzlet kategóriája: Kiemelt üzletek 2. sor (Díjazás ellenében), Könyv, Szombat délután nyitva tartó üzletek (MÁRCIUS 14-től), és Vásárlás.Üzlet tegjei: irodalom, könyv, könyvesbolt, és tanköny.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin