Menü

 

Magyarország

Kaméleon Divat

  • kameleon0

Üzletünket a fiatalos, sportos ruházatokat kedvelő vásárlók látogatják. Női-férfi farmerek, pulóverek, pólók trendi színekben, kedvező árakon kaphatóak! A haza kisboltokra jellemzően igyekszünk kedves kiszolgálással és akcióinkkal a vevőket újra visszacsábitani.

Méret hiányos termékek AKCIÓS áron vásárolhatóak!

Ha valaki nem talál az ízlésének megfelelő farmert vagy más divatos ruhát, akkor nézzen be hozzánk. Mi 20 éves tapasztalattal mindent megteszünk, hogy sikerrel járjon és megtalálja az Önnek megfelelő ruházatokat!

Szeretettel várunk mindenkit!

Üzletünkben forgalmazott márkák:

Célunk, hogy vásárlóink jól érezzék magukat termékeink viselése közben. A Kaméleon üzlet ruházati palettáján sportosan elegáns, klasszikus és fiatalosan laza modellek egyaránt találhatók. Férfi ruházat termékeink között hétköznapi modellek és alkalmi viseletek egyaránt szerepelnek. Üzletünk a mindenkori divattrendnek megfelelő kollekciókat kínál nők és férfiak számára egyaránt. Azoknak a nőknek és férfiaknak, akik szeretnek divatosan, csinosan, de egyben kényelmesen is öltözködni. Nagy hangsúlyt fordítunk a vásárlói elégedettségre. Szerintünk akkor jó egy ruházati üzlet, ha ott a vásárló jól érzi magát, szívesen jár oda, és ajánlja azt ismerőseinek.

Célunk a vásárlók kiszolgálása jó minőségű termékekkel, megfizethető áron, a piac meglévő igényeinek hatékony és széleskörű kielégítése az öltözködés terén, illetve olyan termék forgalmazása, amely egyre több elégedett, visszatérő vevő igényeit elégíti ki.

  • Miss Extrem
  • La Chere
  • Ceson
  • Anule
  • Rivi

Üzlet kategóriája: Divat, Női divat, és Vásárlás.Üzlet tegjei: női, ruha, és szoknya.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin