Menü

 

Magyarország

Halköz Üzletház

  • halkozuzlethaz

A debreceni Halköz Üzletház a belváros szívében helyezkedik el. Az üzletházunkban lakások, irodák, üzletek és parkolók találhatók. Ezzel még nem is lenne ez az üzletház annyira más, mint a többi bevásárlóközpont. Az azonban már mindenkitől megkülönböztet minket, hogy a mi alapterületünk kisebb, mint a szokásos üzletközpontoké, ami sokkal emberközelebbé és barátságosabbá tesz minket. Itt még megtalálható az, hogy minden kereskedő ismeri a másik kereskedőt, egy idő után már megismerjük a saját és szinte a másik üzletekbe látogató törzsvásárlókat is. Az üzleteinkben a vevő még a régi időkhöz hasonlóan az üzlet tulajdonosával “áll szemben”, és kér tőle segítséget, tanácsot, és nem pedig egy olyan alkalmazottól, akinek ez csak egy “megélhetés”. Az ilyen üzletekben jó vevőnek lenni. Más a kiszolgálás, más az ügyintézés, más a problémák megoldása is. Más, a manapság oly fontossá vált kedvezmények lehetősége is, mert itt a tulajdonos várja a vásárlókat a pult túloldalán. Itt a vásárlás még mindig olyan hangulatos, mint régen a szatócsboltos időszakban. Jöjjön el és kóstoljon bele ebbe az érzésbe! Az üzletek és irodák sokfélesége gondoskodik arról, hogy aki egy kicsit mást szeretne kapni, mint máshol, az is megtalálja azt a kereskedőt, szolgáltatót, akire szüksége van. Az itteni üzletek sokkal inkább az egyedi igények kiszolgálást tűzték ki célul, mint a dömping termékekkel való ellátást. Az üzletházunkat rengeteg vendéglátóhely, szálloda, valamint a sétálóövezet veszi körbe. Az üzletház alatti fedett és őrzött mélygarázs gondoskodik arról, hogy a vásárlsákori parkolás kényelmes és biztonságos legyen. Az üzletházban vásárlóknak a legtöbb üzlet ingyenes parkolást biztosít a vásárlás idejére. Az üzletek és irodák sokfélesége gondoskodik arról, hogy szinte mindenki megtalálja azt a kereskedőt, szolgáltatót, akire szüksége van. Ha szeretne információt kapni az új üzletek nyitásáról, vagy szeretne elsőként értesülni, hogy melyik üzletben milyen új áru érkezett, vagy milyen akciót kínálnak, iratkozzon fel a hírlelünkre. A hírlevélre feliratkozottak között minden hónapban ajándékcsomagot sorsolunk ki.  


Üzlet kategóriája: Divat, Otthon, Papír, Sport, Sportruházat, és Vásárlás.Üzlet tegjei: divat, halköz, és üzletház.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin