Menü

 

Magyarország

Extrem Copy

  • extrem_copy_00

Pólónyomás, egyedi fényképes ajándékok készítése. Rendelj te is egyedi fényképes ajándékot bármilyen alkalomra! Remek ajándék barátoknak, rokonoknak, kollégáknak, párodnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, stb.

Mi különös figyelmet fordítunk arra, hogy mindig a legjobb technológiát alkalmazva, jó minőségű alapanyagokat használva, kiváló minőségben készítsük el a megrendelt ajándéktárgyakat. A képek a tárgyakon fotó minőségűek és tartósak. Fényképen kívül természetesen lehetőség van szöveg és más képek nyomására is, mint pl. rajzok, logók, egyéb ábrák. Vállaljuk az 1 darabostól a több száz vagy akár ezres tételszámú megrendeléseket is.

Nagyobb mennyiségű megrendelések esetén egyedi árajánlatot adunk. Visszatérő megrendelőinknek kialakítottunk egy törzsvásárlói rendszert, mellyel kedvezményes áron juthatnak termékeinkhez. Keress minket a Facebook-on is!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, értesülj az akciókról, újdonságokról az elsők között! Érdeklődjön pontgyűjtős rendszerű vásárlói kártyánkról: http://www.extremcopy.hu/vevokartya.html

Üzlet kategóriája: Javítás, készítés, Otthon, Szolgáltatás, és Vásárlás.Üzlet tegjei: ajándék éspólónyomás.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin