Menü

 

Magyarország

Bihar Antikvárium

  • bihari_antikvarium_01
  • bihari_antikvarium_02
  • bihari_antikvarium_03
  • bihari_antikvarium_00

Antikváriumunk a Gambrinus-köz, átjáró sarokfordulójában 30 éve működik, több ezer kötetet kínálva vevőinek. Szépirodalmi, ismeretterjesztő, vallásos és gyermekkönyvek közül lehet válogatni. Külön figyelmet fordítunk az iskolai kötelező és ajánlott olvasmányok készleten tartására. Ritkaságok, régi könyvek, térképek, fotók, képeslapok, új könyvek, valamint bakelit hanglemezek is szélesítik a választékot. Beszerzésünk, felvásárlásunk – üzletünkben külön bejárattal – nagyrészt magánemberektől, ritkán intézményi könyvtárak eladásra felkínált könyveiből áll össze. Hagyaték vagy nagyobb mennyiségű könyv esetén házhoz is megyünk.

Tíz éve könyvaukciót is szervezünk és tartunk, évente egy alkalommal, a karácsonyi ünnepek előtt. Városunk fontos kulturális eseménye az igazi könyvcsemegéket felsorakoztató aukció, amelyen nagyon sok a helytörténeti ritkaság. Klasszikus eladói gyakorlatot folytatunk, eladóink magas szintű, több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek.


A felsőoktatásban tanuló hallgatóknak, Napló Hűségkártya tulajdonosoknak 10% kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből. Üzletünk az Antikvárium.hu átadópontja.


Antik, használt, új könyvek, régi bakelitlemezek, képeslapok, fotók, régi térképek, metszetek, iratok

Üzlet kategóriája: Könyv ésVásárlás.Üzlet tegjei: Antikvárium éskönyv.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin