Menü

 

Magyarország

Start Utazási Iroda

 • 20160412_101455
 • 20160412_101631
 • 20160412_101642
 • start-4
 • 20160412_101715

A Start Utazási Iroda segítségével áttekintheti a magyarországi utazási irodai kínálat többségét, le is foglalhatja utazását,

mindig a legkedvezőbb feltételekkel kínáljuk ajánlatainkat utasaink részére.

Szolgáltatásaink:

     – külföldi és belföldi utazási ajánlatok,

     – körutazások,

     – hajóutak,

     – szállásfoglalás a világ bármely pontjára,

     – repülőjegy foglalás,

     – autóbérlés,

     – biztosítások,

     – FELDOBOX élményajándék-árusítás,

     – egyedi csoportos ajánlatok készítése.

Szeretettel várjuk jelentkezését: – e-mailben, – telefonon, – vagy személyesen az irodában.

Amennyiben nem a személyes ügyintézés mellett dönt az utazási iroda gyakorlott utazási tanácsadói akkor is rendelkezésére állnak az út kiválasztásában, vagy megfelelő információ szolgáltatásában. Az utazási díj megfizetéséhez, vagy az úti okmányok átvételéhez sem szükséges személyesen megjelennie az irodában. Ügyfeleink többsége választja a kényelmesebb és időtakarékosabb telefonos vagy on-line ügyintézést.

Irodánkban lehetőség van CitiLife kártyával történő váráslásra is, mely Önnek kényelmes és biztonságos fizetési lehetőséget biztosít.


Előfoglalási akció 5.000 Ft/fő befizetéssel

A szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazási Iroda különleges és egyedülálló akciójában fejenként mindössze 5.000 Ft kezdőrészlet* megfizetésével ki tudja használni a mostani kedvezményeket kínáló előfoglalási időszakot és le tudja foglalni a családi nyaralást kedvezményes áron.

https://startutazas.hu/utazas/nyaralas/elofoglalasi-akcio/1Az év első hónapjaira eső előfoglalási szezon a legjobb időszak a családi nyaralás lefoglalására: ekkor a legszélesebb a választék, és ekkor a legalacsonyabb a nyaralás ára. Sok család a karácsony után azonban még nem gyűjtötte össze a nyaralás lefoglalásához szükséges pénzt - rendszerint a teljes részvételi díj 40%-át - a karácsony után, így ki kell hagyni ezt kínálkozó alkalmat.

Ezért a szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazás különleges és egyedülálló akciójában fejenként mindössze 5.000 Ft kezdőrészlet* megfizetésével ki tudja használni a mostani óriási kedvezményeket kínáló előfoglalási időszakot és le tudja foglalni a családi nyaralást igazán remek áron. Az első részletet ezek után ráér havonta 10%-os részletekben kifizetni.

Az akció keretében minden olyan nyaralás foglalható, amin megtalálja az akció pecsétjét és az indulásig még legalább 5 hónap van hátra. Az öt hónapon belül induló nyaralásokra kérésére egyéni fizetési ütemezést készítünk Önnek.

Mit kell tennem, hogy ki tudjam használni az akciót

    Keresse ki a nyaralást a Start Utazáson;
    Foglalja le a nyaralást a Start Utazási Irodában;
    Kollégáink előkészítik az utazási szerződést. Önnek be kell fizetnie fejenként 5.000 Ft kezdőrészletet és megkötni a szerződést;
    4 hónapon keresztül havonta a teljes részvételi díj 10%-át kitevő részletekben ki kell fizetnie az előleg első részletét, és indulás előtt 30 nappal a díj fennmaradó részét.

* Az 5.000 forintos kezdőrészlet óvadék, nem jár vissza amennyiben a szerződést Ön mondja le. Az óvadék összegét az utazás előtti 35. napon esedékes hátralék összegébe beszámítjuk.

Az akció visszavonásig érvényes. Az akció keretében a Start Utazás az Ön helyett megfizeti a részvételi díj előlegét az utazás szervezőnek. Az akció akkor ér véget, amikor az akció hátterét adó pénzügyi alap kimerül.


 
 


 

Üzlet kategóriája: Szolgáltatás ésUtazás.Üzlet tegjei: repülő, start, és Utazás.

1 Legtöbb megtekintés

 1. Becsi Etelka, ápr 16, 2013 - Start Utazási Iroda
  5/5

  A START UTAZÁSI IRODA törzsutasaként csak a “LEGEKBEN” tudok az -irodavezető- Szilvi szervező munkájáról “nyilatkozni”….
  Ha problémamentes utazást, nyaralást akartok, jó szívvel ajánlom mindenkinek …… “STARTOLJATOK” az irodával…..

     -  

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin