Menü

 

Magyarország

GEO Nemzetközi Turizmus Centrum

  • 603499_109624389245168_709517419_n

A GEO Nemzetközi Turizmus Centrum nemcsak egy utazási iroda, hanem egy olyan idegenforgalmi központ, ahol az egyedi igények és tartalmas utazások összekapcsolódnak a kultúrával és az emberi értékekkel is.

Baráti társaságok, iskolák vagy cégek részére vállaljuk zártkörű utazások, csapatépítő programok, szakmai tanulmányutak szervezését, egyedi ajánlatok összeállítását, útvonaltervezéssel és programajánlattal együtt.

Saját szervezésű csoportos kulturális körutazásainkat alapos és körültekintő szervezés előzi meg. Az első estétől az utolsó éjszakáig, színvonalas, a helyi adottságokat is tükröző szállásokat biztosítunk, reggelivel és a térségre jellemző vacsorával. A körutazásokon figyelmes, szakképzett és jó helyismerettel rendelkező idegenvezetőink nyújtanak teljeskörű tájékoztatást és utasbarát hozzáállásukkal gondoskodnak arról, hogy az utasok elégedetten térhessenek haza egy-egy körutazásról.


Üzlet kategóriája: Szolgáltatás ésUtazás.Üzlet tegjei: körút, nyaralás, és Utazás.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin