Menü

 

Magyarország

Debreceni Művelődési Központ

  • Művelődési

2005 óta működik a városközpont egyik legszebb épületében a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Háza és az intézmény igazgatási központja. A DMK által használt épületrészben – Belvárosi Galéria, Pódiumterem, előterek, információs iroda – elsősorban nagyobb városi, régiós, országos, illetve nemzetközi rendezvényeket szervezünk. Folyamatosan nagy érdeklődés kíséri a Belvárosi Galériában rendezett képző-, ipar- és fotóművészeti kiállításainkat és a különleges kiképzésű Pódiumteremben zajló művészeti, közösségi rendezvényeket, a versenyeket, vetélkedőket, konferenciákat, tanácskozásokat. Hetente rendszeresen tíz nagy létszámú közösség tartja itt foglalkozásait. 2010 őszétől ezen a helyen, a DMK információs központjában működik a PALLÓ – a felnőttek tanulását segítő – tájékoztató szolgálat, mely információadással és tanácsadással segíti a látogatók, érdeklődők felnőttképzésbe való bekapcsolódását, a munkaerő-piacra való sikeres visszatérését.


Üzlet kategóriája: Kultúra, Múzeum, kiállítás, és Szórakozás.Üzlet tegjei: kultúra, művelődés, program, és rendezv.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin