Menü

 

Magyarország

Solisun Szolárium

  • solisun
  • solisun-cango-rinaldi-akcio

Legyen minden nap egy kellemes meglepetés! Új tulajdonságok, új élmény!

Ahol a teljes barnítás garantált!

Barnulás, D-vitamin-pótlás, kényeztetés, pihenés, lazulás, szakképzett személyzet… Mindezeket hallva a Solisun Szalonjai jutnak eszünkbe. Debrecen városában már három helyszínen találhatók a Solisun stúdiói:

Kálvin tér 7. Non stop nyitva tartás, non stop pihenőterasszal.

Egyetem sugárút 50-52. Minden nap 07.00-23.00

Angyalföld tér 11. Minden nap 07.00-22.00

A szolárium több mint egy egyszerű barnító berendezés.

Szükségünk van a napra, legyen az természetes vagy mesterséges, mivel élettanilag pozitív hatással bír szervezetünkre, idegeinkre, bőrünkre, vérünkre és csontszerkezetünk alakulására.

Szolárium stúdióinkban megtalálhatóak álló és fekvő szoláriumok egyaránt, melyek elegáns megjelenésükkel, meggyőzően magas tudásukkal, magabiztos barnítási teljesítményeikkel, önbizalmat adnak! A szolárium gépek kiváló minőségű csövekkel vannak felszerelve, mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb gépet, a prémium kategóriás EU-csövektől, a Collatan fiatalító csöveken át a prémium kategóriás gyári csövekig.

A Solisun gépeit a hölgyek minden vendég előtt frissen fertőtlenítik, ha a barnulni vágyó igényli, a gépek plexijét le is fóliázzák.

Mindhárom szalonban a szoláriumozáshoz elengedhetetlen krémek széles palettája megtalálható. Mindenki kiválaszthatja a saját bőrtípusához legjobban illő krémet.

A stúdió vendégei nem tudnak ellenállni ennek az új stílusú innovatív vonzásnak, hisz a 2014-es  évtől kezdve mindig jelen vannak a MegaSun legújabb szolárium gépei.

Diszkréten lenyűgöző, stílusos és minőségi! Egyszerűen, csúcskategória, páratlan és vonzó design.

Saját üzemeltetésű szolárium stúdióinkban is meggyőződhet sokéves szakértelmünkről, melyet immár, több mint egy évtizedes múlt és fennállás bizonyít. 

Megmutatjuk, hogyan segítünk vendégeinknek az egészséges barna bőrszín elérésében, ennek érdekében az érzékeny bőrű vendégeknek, illetve azoknak, akik azonnal szeretnének bársonyosan napbarnította, vagy még annál is sötétebb bőrszínre szert tenni, azoknak az UV-mentes barnulás is elérhető. A Kálvin téri stúdióban szakképzett technikus végzi az UV-mentes barnítást, melynek lényege, hogy  egy speciális cukornád származékot tartalmazó oldattal permetezi le a testet, amely a bőr felső rétegében található aminosavakkal rögtön reakcióba lép és ezáltal alakul ki a természetes, gyönyörű barna bőr. 

A Solisun szalonokban nem csak a barnulás kap szerepet, hanem a teljes test kényeztetése is.

A sport területén újdonságként bemutatott Vibrációs Tréneren pezsdíthetik fel izmaikat a vendégek, valamint igénybe vehető a világújdonságként emlegetett Bodywave gép. Ez az álló gép négy funkciót rejt magában: barnulás, anticellulitisz, karcsúsítás és a testformálás.

Mindezen szolgáltatások mellett ínycsiklandóan finom és különleges italokkal frissíthetik fel magukat a vendégek.

A Solisun Szalonokban fizethetnek a barnulni vágyók:

- OTP-, K&H-, és MKB SZÉP-kártyával,

- Bankkártyával,

- PayPass-szal,

- Erzsébet utalvánnyal.

Tégy másokat féltékennyé a csodaszép, bársonyos, szemet gyönyörködtető csokibronz színeddel! Szeretettel várunk Benneteket Szalonjainkba, és bízunk benne, hogy hasonló mondattal fogsz távozni Te is! 

„Kellemes, lelkileg, fizikailag, mentálisan. Fel vagyok dobva! Holnap is jövök!”


Üzlet kategóriája: Egészség, Fodrász, szépség, Szolgáltatás, és Szombat délután nyitva tartó üzletek (MÁRCIUS 14-től).Üzlet tegjei: szolárium ésszoli.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin