Menü

 

Magyarország

Orsi Kozmetika

  • orsi-3
  • orsi-4
  • orsi-2
  • orsi-1
  • Fotolia_7380095_S
  • hydroabrasio

Orsi Kozmetika AA Prestige Institute . . . professzionális anti-allergén bőrápolás Az AA OCEANIC Gyógyszer – Kozmetikai Laboratórium az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára kifejlesztett test- és arcápolási termékek gyártására szakosodott. A készítmények magas százalékában gyógynövényeket, bőrrokon összetevőket, vitaminokat és a legújabb innovatív hatóanyag-komplexeket tartalmazzák, melyekkel garantált a kezelések sikere! Palettájukon megtalálhatóak a speciális ápolást biztosító kezelő készítmények gazdag választéka. A széles körű és kimagasló minőségű termékskála lehetővé teszi a különböző bőrproblémákkal érkező vendégek hatékony és látványos kezelését. Várom minden kedves vendégemet regeneráló-, hidroabráziós-, és tisztító arckezelésre!


Üzlet kategóriája: Fodrász, szépség ésSzolgáltatás.Üzlet tegjei: arckezelés ésKozmetika.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin