Menü

 

Magyarország

mobilx Cloud Hosting

  • mobilx_03
  • mobilx_01
  • mobilx_02
  • mobilx_00

Több évnyi kitartó munkánknak köszönhetően a mobilx elindította az új szolgáltatását, mobilx Cloud Hosting néven! Nézzétek meg rövid beharangozó videót.

 

A mobilx Cloud Hosting lényege és ami megkülönböztet bennünket a hagyomásnyos Hosting szolgáltatóktól, hogy az általunk szolgáltatott szolgáltatások nem különálló szervereken kerülnek kiszolgálásra, hanem szerverek hálózatán, illetve központosított tárolórendszereken, így nem kell aggódnod, ha egy szerver meghibásodik, mert a hibatűrő mobilx cloud rendszer azonnal átmozgatja a szolgáltatást egy másik működő szerverre. További előny, hogy nem szükséges drága szerverekre beruháznod, mivel a szolgáltatás a céged, illetve weboldalad növekedésével párhuzamosan bármikor bővíthető, így mindig csak annyi erőforrás után fizetsz, amire ténylegesen szükséged van.

A mobilx Cloud Hostingon igénybe vehető szolgáltatások:

  • mobilx Cloud Szerver
  • mobilx Cloud Tárhely
  • automata domain regisztrációs rendszer
  • SSL tanúsítványok

 

A mobilx Cloud Hostinggal neked is privát cloudod lehet! Széleskörű kezelőfelületünkkel egyszerűen hozhatsz létre, szerkeszthetsz virtuális gépeket, az igényeid szerint a dedikált erőforrásaidból. Rendkívül könnyen használható és egyszerűen kezelhető megoldást kínálunk számodra.

 

 

mobilx Cloud Szerver

A cloud computing koncepciója virtuális környezet létrehozásán alapul, dedikált vagy dinamikusan elosztott erőforrásokkal, ahol a számítási teljesítményt több, dedikált szerver biztosítja. A legnagyobb előnye a 100%-os redundancia és a szinte korlátlan erőforrás kapacitás, amit nem lehet összehasonlítani egy önálló szerver által nyújtott lehetőségekkel.

A mobilx Cloud Hostinggal neked is privát cloudod lehet… Széleskörű kezelőfelületünkkel egyszerűen hozhatsz létre, szerkeszthetsz, törölhetsz virtuális gépeket, az igényeid szerint a dedikált erőforrásaidból. Több mint 200 előre konfigurált sablonunk közül válogathatsz: CentOS, RedHat, Debian, Ubuntu, Jumpbox, ClearOS, Cloudlinux, Gentoo, Elastix, Microsoft Windows 2003 & 2008 Server és Windows 7.

 

mobilx Cloud Tárhely

A Cloud Tárhely szolgáltatásunk kezelőfelületét úgy alakítottuk ki, hogy még ha nem is értessz hozzá akkor is könnyedén elboldogulsz benne. Eddig nehezedre esett menedzselned weboldalaid? A kezelőfelületünk segítségével könnyebben és gyorsabban fogod tudni kezelni a Domain neveid, levelezésed, adatbázisod.

Alkalmazások széles skáláját kínáljuk neked, amelyek közt megtalálhatod számodra a legmegfelelőbbeket. Egy kattintással telepíthetsz alkalmazásokat a több mint 80 közül. Mobil alkalmazásunk segítségével útközben is kezedben tarthatod a weboldalad irányítását, menedzselését.

 

 

 

Doman regisztráció

A mobilxnél könnyedén válogathatsz a legnépszerűbb globális, speciális vagy területi felső szintű domain nevek közül. Automata domain regisztrációs rendszerünk segítségével könnyedén és gyorsan regisztrálhatod a kíválasztott domain nevet. A .HU regisztrációt is egyszerűbbé tettük, a regisztrációs űrlapot a rendszerünk kitölti helyetted neked csak alá kell írnod és visszaküldeni nekünk.

 

Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk megfizethető áron. Szolgáltatásunkkal nem csak cégeknek, kis- és középvállalkozóknak kínálunk biztonságos és rugalmas hostingot, hanem magánszemélyeknek is!
Gyere velünk a felhőbe és győzödj meg saját magad, hogy mennyire egyszerűen kezelhető a mobilx Cloud Hosting!

 

Ha kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, akkor bátran hívd a 06-52-801-201 telefonszámot, vagy gyere el személyesen a Debrecen, Kossuth u. 8. szám alatti üzletünkbe!

 


Üzlet kategóriája: Iroda, Kiemelt üzletek 1. sor (Díjazás ellenében), és Szolgáltatás.Üzlet tegjei: Cloud Hosting, Cloud Szerver, és Domain reg.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin