Menü

 

Magyarország

Ingatlan Studio

  • ingatlanstudio_logo

A Debreceni Ingatlan Studio Kft. 2006-ban alakult meg a Komplett-N Ingatlanforgalmazó Kft. utódjaként, melyet 2004-ben alapítottunk.Vállalkozásunkban olyan értékesítők tevékenykednek, akik több éve  aktívan dolgoznak az ingatlan szakmában. Megbízhatóságunk és szakmai felkészültségünk nyújt  garanciát a hozzánk forduló ügyfelek részére. Fő tevékenységünk az új építésű és használt ingatlanok értékesítése, bérbeadása, teljes körű( hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány, ügyvédi közreműködés) ügyintézéssel.  Hozzánk forduló érdeklődő ügyfeleinket folyamatosan frissített, széles körű ingatlan kínálatunkból tudjuk kiszolgálni. Meggyőződésünk, hogy az ember életében az egyik legfontosabb döntés az otthon megteremtése, ebben leszünk segítségére.  


Ingatlankínálatunkban megtalálhatók eladó és kiadó lakások, családi házak, építési telkek, üzletek, ipari és kereskedelmi ingatlanok, új építésű lakóingatlanok.


Megbízóink részére mérsékelt megbízási díjjal, korrekt  feltételekkel állunk rendelkezésre. Éredklődő ügyfeleink részére szolgáltatásunk ingyenes.


Érdeklődő és megbízó ügyfeleinket a Csapó utca 22.  szám alatti irodánkba várjuk.

Üzlet kategóriája: Ingatlan, bérbeadás ésSzolgáltatás.Üzlet tegjei: családi ház éseladó debreceni lakások.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin