Menü

 

Magyarország

Diabetes Debrecen Magánrendelő

  • dd_logo

Rendelésemen cukorbetegeknek, illetve cukorbetegség szempontjából magas rizikójú egyéneknek szeretnék a gyógyítás, illetve a megelőzés terén segíteni. 

Munkám során arra törekszem, hogy több mint két évtizedes klinikai tapasztalatomat diszkrét, egyben barátságos belvárosi környezetben tudjam megosztani a hozzám fordulókkal.

A cukorbetegek rendszeres gondozása, korszerű, személyre szabott terápiája a fenyegető szövődmények késleltetését, az élettartam és az életminőség javulását eredményezi. 

Kiemelt fontosságú feladatnak tartom a prevenciót. A rizikófaktorok időben történő felismerése és hatékony befolyásolása segítséget jelent a betegség kialakulása, illetve a szövődmények megelőzése szempontjából.


Üzlet kategóriája: Egészség ésSzolgáltatás.Üzlet tegjei: cukorbetegség ésdiabétesz.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin