Menü

 

Magyarország

Cívis Ház Zrt.

  • civis_haz_01
  • Civis-Haz_E_2014_cmyk

A Cívis Ház Zrt. Debrecen Megyei Jogú Város önkormányzati tulajdonú ingatlanjainak hasznosításával foglakozik. Honlapunkon tájékozódhat az ügyintézés rendjéről, tallózhat kiadó ingatlanjaink között, lakással és helyiségbérlettel kapcsolatos információkat szerezhet, befektetőként ingatlanfejlesztési projektekkel kapcsolatos anyagokat tölthet le. A havonta 50.000 példányban Debrecen területén ingyenes terjesztéssel megjelenő Városközpont magazin kiadója a Cívis Ház Zrt. A magazin lapszámait az alábbi linken nézheti meg: http://www.varoskozpont.hu/magazin/ A Debreceni Útikalauz a város legnevezetesebb épületeit, műemlékeit, látnivalóit mutatja be magyar, angol, német, román, orosz és lengyel nyelven. Kiadója a Cívis Ház Zrt. Lapozzon bele, rendelje meg itt: http://www.varoskozpont.hu/debrecen-utikonyv/


Üzlet kategóriája: Ingatlan, bérbeadás ésSzolgáltatás.Üzlet tegjei: , Ingatlan, iroda, és kiadó üzlet.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin