Menü

 

Magyarország

CHANGE – A VALUTAVÁLTÓ

A város legjobb árfolyamaival, széles valutaválasztékkal és tapasztalt, diszkrét pénztárosainkkal várjuk a Debrecen főterén lévő valutaváltó irodáinkban! Utazáshoz, befektetéshez váltsa nálunk valutáját, mert itt biztosan forgalomképes bankjegyeket kap a napi legjobb árfolyamon! Vegye igénybe CÉGKÁRTYA szolgáltatásunkat, amellyel az ország bármely – cégünkhöz tartozó – irodájában extra kedvezményt kap az árfolyamból. Sőt! Az ötödik váltás alkalmával még a kezelési költséget is elengedjük, hogy Önnek minél több maradjon a pénztárcájában! Nálunk nincs apró betűs rész, nincsenek rejtett költségek, csak pontos, gyors, diszkrét kiszolgálás! Felesleges órákon keresztül az árfolyamokat böngészni, alkudozni, mert nálunk biztosan a legjobbat kapja! Kiegészítő szolgáltatásainkat is vegye igénybe: Western Union pénzküldés világszerte, autópálya matrica- és telefonfeltöltés. A részletekről érdeklődjön pénztárosunknál! CHANGE – a legjobb árfolyam, gyors, pontos, diszkrét!


Cégkártyára árfolyamkedvezmény, és minden ötödik váltás alakalmával elengedjük a kezelési költséget!


Amennyiben február 14-én Valentin-napon a szerelmes párok együtt váltanak irodáink valamelyikében, a kezelési költség felét elengedjük!

Üzlet kategóriája: Pénzügy ésSzolgáltatás.Üzlet tegjei: pénzváltás, valutavá, és valutaváltás.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin