Menü

 

Magyarország

Animi Beauty System – Francia Kozmetika

  • AnimiB1
  • AnimiB2
  • AnimiB3

Szakembereink Kozmetikusunk 1993-óta a szakma mestere, felsőfokú sminkes. 1992-óta  végez semi permanent make-upot (sminktetoválást). Tudományosan elmélyült a bőr és a lélek összefüggéseiben, individuálpszichológiai tanácsadó, és diplomát szerzett a KLTE mentálhigiénikus szakán. Az eredeti kezelési metódusokat PÁRIZSBAN a cégek oktatóközpontjaiban sajátította el. Termékeink Kiváló minőségű francia hatóanyagokkal dolgozunk a legmagasabb igényeket is kielégítve. Területi képviseletként kozmetikus partnereket szolgálunk ki három megyében.(Hajdú-Bihar megye,Szabolcs-Szatmár-Bereg megye,Borsod –Abaúj-Zemplén megye) És- az importőr  képviseletekkel karöltve  gondoskodunk   a színvonalas szakmai továbbképzésükről. Kedves vendégeink felé Sothys referencia szalonként  kínáljuk a magas színvonalú original Sothys kezelések széles skáláját. Shop – gondoskodunk a komplex házi ápolásáról. “Mi kézben tartjuk a szépségét!” – személyes termékvásárlás előtt kozmetikus szakember mikrokamerás bőrdiagnosztikát végez Önnek, ha igényeli – mintákkal segítjük a legmegfelelőbb termék kiválasztását – a vásárolt termékekre visszavásárlási cserelehetőséget biztosítunk. Esetleges érzékenység esetén ingyen utókezeljük. (A SOTHYS termékek hypoallergének.) – betanítjuk a termék helyes használatát (speciális SOTHYS sminkiskola) – üzletünkben különböző (5000-10000-20000.-) címletekben AJÁNDÉKUTALVÁNY-t vásárolhatnak, mely vásárlásra és szolgáltatásokra egyaránt felhasználható. Kezeléseink – Animi Aurakabinunkban Animi Lélekkozmetikai kezelést, ill. wellness kényeztetést is igényelhet. (Relaxációs masszázsfotelben zajlik a bőrápolás, zene-, illat- fényterápiával kombinálva a bőr és a lélek összefüggésein át) – kérésére szinkronkezeléseket végzünk (két szakember egyszerre működik közre – a kezelések egy személyes kabinokban, nyugodt, intim környezetben zajlanak, – JUST HAND kezeléseinkben csak manuálisan dolgozunk, míg HIGH TECH csomagunkban mindent géppel végzünk – LUNCH TIME kezeléseink gyorsak és hatékonyak – sietős, elfoglalt vedégeknek ajánljuk – LAST MINUTE szolgáltatásunkkal 15% árkedvezményt biztosítunk – ALL INCLUSIVE kezelések: amikor csak a legjobb a jó. “Fürdünk a legdrágább hatóanyagokban, egész testén élvezheti a kozmetikai ipar csúcstermékeit 5 ill. 6 óra hosszán át! – SPECIÁLIS FÉRFI ARCÁPOLÁST, SOTHYS PROGRAMKEZELÉSEKET végzünk original SOTHYS protokoll szerint.


Üzlet kategóriája: Fodrász, szépség ésSzolgáltatás.Üzlet tegjei: Kozmetika.

Az Ön véleménye

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Bejelenti?

Elküldöm a barátomnak

Captcha ellenőrzés
captcha image

Érdeklődés küldése

Captcha ellenőrzés
captcha image

Kérelmi lista

Az Ön üzlete?

Captcha ellenőrzés
captcha image

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin