Menü

 

Magyarország

Adatvédelem

Adatvédelem
A weboldal üzemeltetője vállalja, hogy a tudomására jutott személyes adatokat más számára az adat tulajdonosának kifejezett kérésére, jóváhagyó hozzájárulás nélkül nem teszi hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezést és a hatósági eljárás eseteit. A honlap által naplózott IP-címeket a honlap üzemeltetője a használat gyakoriságát ellenőrizendő statisztikát készít, ugyanakkor azt semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a honlapot használó személy azonosítható lenne.

Szerzői jogok
A honlapon megjelenő egyes nem nyilvános adatok tulajdonosa az adat szolgáltatója, aki a honlapon történő felhasználás céljából az adat használatát átengedi a honlap üzemeltetője részére. A honlapon megjelenő adatbázis tulajdonjoga a honlap üzemeltetőjét illeti meg. Az adatbázis egészének vagy részének más célra történő felhasználása, abból kiadvány készítése a szerzői jog megsértésének számít.

*

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin