Menü

 

Magyarország

A LEGSZEBB KARNEVÁLI KIRAKATOK

2017_08_a_legszebb_kirakat_viragkarneval
A Debreceni Virágkarnevál hazánk egyik legjelentősebb, legnépszerűbb, a turisták ezreit városunkba csábító kulturális eseménye.

A karneváli héten számtalan helyszínen, sokrétű programmal és virágos kirakatokkal várták a helyieket és az ország különböző pontjairól ide látogató érdeklődőket.

A Cívis Ház Zrt. sok éves hagyományához híven ebben az évben is értékelte a legszebb kirakatokat (bár az idén nem hirdetett versenyt), amelyek aktívan hozzájárultak a belváros felvirágoztatásához, ünnepivé tételéhez. Számos üzlet érezte sajátjának a kezdeményezést, és díszbe öltöztette portálját, kirakatát.

A legszebb kirakatok fotói az alábbi linkre kattintva nézhetők meg: http://www.civishaz.hu/hirek/legszebb-karnev%C3%A1li-kirakatok
Mindenkinek köszönjük, aki részt vett abban, hogy még ünnepibbé varázsoljuk városunkat a karneváli héten.

Hírek Közérdekű Vásárlóinknak ,

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin