Menü

 

Magyarország

Decemberi VKM napok a Városközpont üzleteiben

A belvárosi üzletek összehangolt kuponakciót hirdetnek 2019. december 6-24. között. Ebben az időszakban 20-50%-os kedvezménnyel lehet az akcióban részt vevő üzletekben vásárolni. A legtöbb üzlet a karácsonyi időszakban bronz-, ezüst- és aranyvasárnap is nyitva tart!

Kattintson a kuponoldalra, töltse le és vágja ki a keresett kupont, majd fizetéskor adja át a pénztárnál. A kuponokat a 2019. decemberi VKM-ből is kivághatja. Terjesztési pontok, ahol hozzájuthat  a magazinhoz: http://www.varoskozpont.hu/magazin/

KUPONOK MOBILON IS!

Az alábbi linkre kattintva megtalálja azokat a kuponokat, amelyeket elegendő mobilon bemutatni a pénztárnál:  http://www.varoskozpont.hu/vkm-napok-kupon-lista/

1. kuponoldal2. kuponoldal3. kuponoldal


Akcióink Hírek Közérdekű Magazinunkból Vásárlóinknak

*

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin