Menü

 

Magyarország

Októberi VKM napok a Városközpont üzleteiben

OKTÓBERI VKM-NAPOK A VÁROSKÖZPONT ÜZLETEIBEN

A belvárosi üzletek összehangolt kuponakciót hirdetnek 2018. október 10-13. között. Ebben az időszakban 20-70%-os kedvezménnyel lehet az akcióban részt vevő üzletekben vásárolni.

Kattintson a kuponoldalra, töltse le és vágja ki a keresett kupont, majd fizetéskor adja át a pénztárnál. A kuponokat a 2018 októberi VKM-ből is kivághatja. Terjesztési pontok, ahol hozzájuthat  a magazinhoz: http://www.varoskozpont.hu/magazin/

KUPONOK MOBILON IS!

Az alábbi linkre kattintva megtalálja azokat a kuponokat, amelyeket elegendő mobilon bemutatni a pénztárnál:  http://www.varoskozpont.hu/vkm-napok-kupon-lista/

 

20

22

24


Akcióink Hírek Közérdekű Magazinunkból Vásárlóinknak

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin