Menü

 

Magyarország

KÉSZÜLÜNK A VIRÁGKARNEVÁLRA

2017_08_keszulunk_cikk

Méltán nevezhetjük a Debreceni Virágkarnevált hazánk egyik legjelentősebb, legnépszerűbb, a turisták ezreit városunkba csábító kulturális eseményének.
Az augusztus 11-től kezdődő rendezvénykavalkád ismét kiemelt helyszíne a Kossuth tér.
A Cívis Ház Zrt. és a Városközpont üzletei is igyekeznek aktívan hozzájárulni a belváros felvirágoztatásához, ünnepivé tételéhez. A belvárosi üzleteket ösztönöztük a csatlakozásra, reméljük, minél több üzlet érzi sajátjának a kezdeményezést, és díszbe öltözteti portálját, kirakatát.
A részvénytársaság az elmúlt évek hagyományához híven a Piac utcai bérlőinek egy-egy nemzeti színű szalaggal átkötött új kenyeret küldött, melyek a karneváli héten egységesen díszítik és szépítik a Városközpont üzleteinek kirakatait.

Ezen felül a Gambrinus-köz üres üzleteinek portáljait a régi Debrecent idéző hangulatos installációkkal, fotósorozattal, valamint színes, vidám virágkompozíciókkal díszítette fel, tisztelegve államalapító Szent István ünnepe, és egyben az új kenyér ünnepe előtt.

Az erről készített fotókat a linkre kattintva lehet megnézni: http://www.civishaz.hu/hirek/készülünk-viragkarnevalra


Akcióink Kereskedőinknek Közérdekű Vásárlóinknak Vendéglátás ,

Az Ön hozzászólása

Kötelező bejelentkezve adja meg véleményét.

Városközpont

Üdvözöljük a városközpontok honlapján. Célunk, hogy bárhová utazzon is az országban, minden nagyvárosban könnyedén eligazodjon a legjobb belvárosi üzletek választékából, értesüljön az akciókról, programokról, tudjon egy jó vendéglátó helyet választani.
Ha olyan üzletet talál amit érdemesnek lát megjelentetni választékunkban, ajánlja nekünk most.


Városközpont

"Városközpont: nem plaza, hanem a legnagyobb és legszebb bevásárlóközpont"

Béta

A béta felirat a városnév mellett azt jelenti, hogy az adott városközpont üzletállománya még feltöltés alatt áll, ezért hiányos, esetleg pontatlan információt is tartalmaz.

Debreceni Városközpont Magazin:

Tekintse meg a Városközpont magazin e-havi számát:

Magazin